Προβλέψεις Μαϊου!

ΚΡΙΟΣ
Κριοί μου, αξιαγάπητοι!! Ο Μάϊος επιτέλους κατέφθασε!!! Τον χρειάζεστε εδώ που τα λέμε, γιατί οι δύο προηγούμενοι (Μάρτιος-Απρίλιος) σας τυράννησαν αρκετά! Αλλά..ας μην τα σκεφτόμαστε τώρα αυτά, ας πάμε στα νεότερα και καλυτερότερα, βεβαίως βεβαίως… Ο Μάϊος λοιπόν, είναι ένας μήνας “πολυεργαλείο”. Ο κυβερνήτης σας, ο Άρης, από το ζώδιο τον Διδύμων σας κλείνει το μάτι..πονηρά και μη! Τα οικονομικά σας βελτιώνονται ενώ στα επαγγελματικά σας οι συζητήσεις καλά κρατούν, φαίνεται να είστε εσείς εκείνοι που ορίζεται την κουβέντα! Και το μαχαίρι και το πεπόνι δικό σας δηλαδή! Όσοι ψάχνετε εργασία, τώρα είναι η ώρα, στείλτε τα CV σας, μην κάθεστε!! Συζητήσεις, επαφές, συμφωνίες παίρνουν φωτιά!! Αλλά Κριοί είστε..γίνεται να παίρνουν φωτιά μόνο αυτά??! Ε όχι βέβαια!!!! Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας, ήδη σε ορθόδρομη πορεία από 28/04 και θα παραμείνει έως 06/06, ετοιμαστείτε να αναστατώσετε κόσμο και ντουνιά!! Νέες γνωριμίες, νέοι έρωτες, πολύ φλερτ και αυτοπεποίθηση στο κόκκινο!! Βέβαια, ας πούμε και την αλήθεια…δεν τα έχετε και όλα ξεκαθαρισμένα ε?? Κάτι έγινε, κάπως τα κάνατε(όχι εσείς..κάποιοι φίλοι σας)και οι προβληματισμοί δίνουν και παίρνουν.. Ε για αυτό είναι εδώ ο Μάϊος.. Μήνας για να αρχίσει να λύνεται το κουβάρι στα συναισθηματικά/ερωτικά σας, διότι περί κουβαριού πρόκειται και μάλιστα τεραστίου μεγέθους. Θα γίνει μια αναμόχλευση ερωτικών, αλλά μη μου ανησυχείτε..θα υπάρξει θετικό αποτέλεσμα! Ένας εξαιρετικός μήνας λοιπόν, για να ξεκαθαρίσετε το μέσα σας, να τονώσετε τη διάθεσή σας και να παραδοθείτε στο τρελό παιχνίδι του έρωτα!

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύροι μου, Ταυράκια μου!! Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας πριν λίγες μέρες και ετοιμαστείτε για πολλά και καλά νέα ξεκινήματα!!Αλλά δε θέλω βιασύνες, τσου τσου τσου.. Πάρτε τον χρόνο σας, βάλτε ένα μπράντι στο ποτήρι, καθίστε αναπαυτικά στην πολυθρόνα σας..και…κάντε αυτό που ξέρετε καλύτερα..υπολογισμούς! Ζυγίστε τις καταστάσεις και πάρτε τις αποφάσεις σας, όπως μόνο εσείς ξέρετε. Η αναμονή και η μελέτη σας, θα σας ανταμείψει, διότι από τις 3 Μαΐου και μετά όλα θα κινούνται από εσάς, ειδικά όσοι είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Τα καλούδια θα έρθουν και για τους υπόλοιπους, δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου, μη μου παραπονιέστε..απλά τα μεγαλύτερα οφέλη θα τα δείτε από το φθινόπωρο και μετά(λιποθυμήσατε?). Ο Μάϊος είναι μήνας που δίνει έμφαση στα οικονομικά. Αν ψάχνετε για νέες πηγές εσόδων και τρόπους να κλείσετε τρύπες ανοιχτές, ο Μάϊος είναι ο μήνας για να το δείτε πιο σοβαρά και γιατί όχι να κινηθείτε και λιγουλάκι παρασκηνιακά, προς όφελός σας, if you know what I mean…

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!! Μία λέξη με χίλιες σημασίες! Δίδυμοι μου, ακονίζετε τα σπαθιά σας! Με τον Άρη στο ζώδιο σας, ήδη από 21/04, είστε ασυγκράτητοι!!! Είστε έτοιμοι να πάρετε τα ινία στα χέρια σας και να ξεριζώσετε στο διάβα σας, κάθε εμπόδιο(έχω και τα σκηνικά, αυτό είναι μόνο το σενάριο).. Θα βγείτε μπροστά ω σαν τον Λεωνίδα με τους 300.. και ναι μπορεί και τόσοι να είναι οι σύμμαχοι σας ή και περισσότεροι.. Φίλοι, συνεργάτες σφάζονται στην ποδιά σας για το ποιος θα σας πρώτο-βοηθήσει.. Έτσι, μετά τις 3 Μαΐου, σκίζεται τον αιθέρα, παίρνετε αποφάσεις και κάνετε γερά ξεκαθαρίσματα σε όλους τους τομείς!!! Τώρα όσοι είστε γεννημένοι τρίτο δεκαήμερο..ε..το ζόρι δεν λείπει, ειδικά σε σχέσεις και συνεργασίες..υπομονή και ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκινάκια μου, αγάπες μου, λατρείες μου!!! Θα βγούμε νικητές και από αυτό, να το θυμάστε! Διότι πολύ μυρίζει το πράμα..πολύ παρασκήνιο επικρατεί Καρκίνοι μου..κυρίως στα επαγγελματικά! Τώρα το δημιουργούμε εμείς με συζητήσεις που κάνουμε στα κρυφά? Το δημιουργούν άλλοι πίσω από την πλάτη μας (αχχχχ ουε και αλίμονο όταν σας ανακαλύψουμε…) ? Πάντως ακόμα είμαστε σε τυφλό σημείο, οπότε από 3 Μαΐου και μετά όπου ο Ερμής γυρνά επιτέλους ορθός, θα ξεδιαλύνει το τοπίο και..έχουν να πέσουν κεφάλια.. Πέρα από το House of Cards που επικρατεί, ο Μάϊος δίνει και αρκετές προοπτικές στην καριέρα. Αρκετές οι προτάσεις που πέφτουν στο τραπέζι, έτσι για να εκτιμηθούμε και λιγάκι παραπάνω δηλαδή.. Το κομμάτι της υγείας και της φυσικής κατάστασης ευνοείται..γυμναστήριο αγάπες μουυ..καλοκαιριάζουμε!!! Ερωτικά ok, φωτιά δεν παίρνουμε..αλλά κάτι κάνουμε και εμείς μωρέ.. Προετοιμαζόμαστε για Ιούνιο…όπου θα πάρουμε, αλλά και θα βάλουμε φωτιά!

ΛΕΩΝ

Λιοντάρια μου, εσάς και τους Κριούς, ο Μάϊος σας ευνοεί περισσότερο! Και πως να μην το κάνει δηλαδή.. Οι σχέσεις και ο έρωτας θα χτυπήσουν κόκκινο αυτή την άνοιξη..αφήνοντας πίσω του ερωτοχτυπημένα θύματα!! Καίτε καρδιές και σεντόνια αγαπητά μου Λιοντάρια!! Κανείς κα τίποτα δεν σας αντιστέκεται. Η γοητεία και η αυτοπεποίθηση σας αγγίζουν ουρανό, και εσείς είστε έτοιμοι να απογειωθείτε, αλλά και να απογειώσετε!! Μπορεί να υπάρξουν και επιστροφές από το πρόσφατο παρελθόν λέγω..και εκεί που τα διαλύσατε..τσουπ.. να τα ξαναδέσετε..σαν έπιπλο από ΙΚΕΑ. Στα επαγγελματικά τώρα, επικρατεί μια αναστάτωση, ψάχνετε νέους τρόπους εισοδήματος και ίσως υπάρξουν κάποιες ανατροπές στο κομμάτι αυτό. Νέα σχέδια και σπουδές ευνοούνται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένοι μου, ο Μάϊος σας βάζει προς ολοταχώς για την καριέρα σας!! Όλο το ενδιαφέρον σας εστιάζεται στον τομέα των επαγγελματικών και της καριέρας. Σοβαρές εξελίξεις θα προκύψουν στο κομμάτι αυτό και θα θέλετε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο για ακόμη μια φορά! Κουτάκια εδώ, κουτάκια εκεί Παρθένοι μου ε, αλλά τη ζωή δεν μπορούμε να τη στριμώξουμε σε κουτάκια…chill babes, chill.. Επαφές και συζητήσεις ευνοούνται όλο τον Μάϊο, καθώς και το πορτοφόλι.. Το βλέπω να φουσκώνει κάπως.. Όσον αφορά τα ερωτικά, θα σας πικράνω. Δεν είναι ο μήνας σας, αλλά μπορούν να γίνουν αναμοχλεύσεις και ξεκαθαρίσματα.. Ευκαιρίες επίσης για ταξιδάκια Παρθένοι μου..είπαμε το πορτοφόλι φούσκωσε..μην κάθεστε!!

ΖΥΓΟΣ
Βρε βρε..Ζυγοί μου!! Σας καταλαβαίνω, σας αντιλαμβάνομαι..ξέρω ήταν δύσκολα τον προηγούμενο καιρό, αλλά τώρα θα σκάσετε χαμογελάκι βρε! Η Αφροδίτη απέναντί σας, σε ορθή πορεία στον Κριό, κάνει τον μήνα Μάϊο εξαιρετικά σημαντικό για εσάς. Ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών γίνεται προτεραιότητα σας. Ήγγικεν επιτέλους η ώρα των πολλών ξεκαθαρισμάτων σε ότι και αν το προηγούμενο διάστημα μπορεί να σας είχε προβληματίσει, σχετικά με μια σχέση ή μια συνεργασία. Τέλος οι κατσούφηδες Ζυγοί λοιπόν, από 3 Μαΐου και μετά γίνεστε πιο δυναμικοί και παίρνετε τις αποφάσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιοί μου, πολλά σού ξου μού ξου περί οικονομικών αυτό το μήνα! Είναι ένας τομέας που καίει, και όχι μόνο για εσάς, αλλά για όλους του ζωδιακού. Αλλά εσείς επικεντρώνεται όλη σας την προσοχή στα οικονομικά τον μήνα τούτο, με πολλές συζητήσεις, πολλές επαφές και πολλά ραντεβού. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες είναι καλύτερες από ποτέ και σίγουρα μπορείτε να τις διατηρήσετε έτσι..σωστά? Και είναι να μην βάλει κάτι στο νου του ο Σκορπιός…το γνωρίζουμε καλά! Αλλά αγαπητοί μου Σκορπιοί, καλοκαιράκι έρχεται και νομίζω πρέπει να φτιάξετε..λιγάκι..να τόσο δα..τη σιλουέτα σας.. ξεκινήστε κάποιο σπορ, γυμναστήριο, κολύμπι…αφήστε τα μπριζολάκια και τις μακαρονάδες( αχ, αναστατώθηκα τώρα..). Ερωτικά, αν και πάντα σεξουαλικοί από τη φύση σας, ε ο Μάϊος δεν σας πηγαίνει ιδιαίτερα..δεν θα δούμε πυροτεχνήματα στον καθαρό ουρανό δηλαδή..not yet

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξοτάκια πείτε αλεύρι…η Αφροδίτη σας γυρεύει!! Ξέρω..ξέρω.. υποφέρατε..και ναι υποφέρατε αρκετά και οι του τρίτου δεκαημέρου υποφέρετε ακόμα.. αλλά τώρα, ο Μάϊος θα σας δικαιώσει! Μάϊος, άνοιξη, πεταλουδίτσες, έρωτες.. Ε ναι λοιπόν, αυτός ο μήνας είναι ο πιο θετικός όλης της χρονιάς για εσάς Τοξότες μου! Οικονομικά θέλετε? Ερωτικά θέλετε? Όλα θα τα έχετε!!! Μιλάμε για εύνοια τώρα, όχι αστεία! Αδράξτε τις ευκαιρίες!!!! Το κομμάτι των σχέσεων και των συνεργασιών μπαίνει στο επίκεντρο, μιας και ο Άρης βρίσκεται στους Διδύμους…και…ίσως..λέγω ίσως..να μπείτε και σε διλλήματα ή και σε τριλλήματα.. εεεμ πολλά στερηθήκατε..αλλά η διαχείριση θέλει δουλίτσα αγαπητοί μου!!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μια λέξη γνώριμη για όλους εσάς τους Αιγόκερους : ΕΥΘΥΝΕΣ! Ευθύνες και υποχρεώσεις!! Πραγματικά..τι θα γίνει αν μια μέρα δεν ακολουθήσετε αυτά τα ρημαδο-ΠΡΕΠΕΙ..?? Καλό το πρόγραμμα και η οργάνωση βρε Αιγόκεροι μου, αλλά όλα με μέτρο! Προσοχή, λοιπόν, για να μην χάσετε τον μπούσουλα. Κυρίως ψυχικά! Τον περασμένο μήνα, νευράκια και παραλίγο φονικά είχαμε με σας, αλλά ο Μάϊος έρχεται για να φέρει εξελίξεις και κυρίως στον τομέα των επαγγελματικών. Για ερωτικά δεν μιλώ, τι να πω για κάτι ανύπαρκτο, μου λέτε? Τον Ιούνιο όμως, θα έρθει και η δική σας σειρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Φτιάξτε βαλίτσες! Υδροχόοι μου, ετοιμαστείτε… Έρχεται ένας πολύ δυναμικός και θετικός μήνας για εσάς! Ο Μάιος σας αναστατώνει!! Και δεν είστε από αυτούς που αργούν να πιάσουν φωτιά!!! Νέες γνωριμίες , νέοι έρωτες, μεγάλοι ενθουσιασμοί, νέες περιπέτειες, πολλά ταξίδια και μεγάλη τρέλα!! Τίποτα εντός προγράμματος Υδροχόε μου…. Στα νερά σου δηλαδή! Αν έχετε κάποια τρελή ιδέα(για υδροχόους μιλάμε) τούτο τον μήνα είναι η κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσετε! Αν πάλι σας απασχολεί κάποιο ακίνητο(πουλάμε αγοράζουμε) ή κάποιος χώρος του σπιτιού, τότε καλό είναι να ασχοληθείτε και να εξετάσετε πιο αναλυτικά τα νέα δεδομένα που προκύπτουν.. Με αυξημένο το ηθικό τον μήνα Μάϊο, βίρα τις άγκυρες για καινούργια λιμάνια υδροχόε …

ΙΧΘΕΙΣ
Τα θέματα του σπιτιού φαίνεται να σας απασχολούν περισσότερο τον μήνα Μάϊο, ψαράκια μου. Ειδικά οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο έχετε αρκετά σκαμπανεβάσματα στο κομμάτι αυτό. Και ως ευαίσθητα πλασματάκια που είστε, σας επηρεάζουν τα γεγονότα και οι καταστάσεις. Αλλάξτε λιγάκι τη διατροφή σας, βελτιώστε τη φυσική σας κατάσταση, ώστε να δυναμώσετε σωματικά και ψυχικά. Φως στην άκρη του τούνελ φαίνεται, στον τομέα των οικονομικών, ευκαιρία να κλείσετε εκκρεμότητες.

Vaso Alivanoglou

Προβολές: 1296

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *