Προβλέψεις Ιουνίου

 

Προβλέψεις Ιουνίου για όλα τα ζώδια

 

 

Ο Μάϊος μας αποχαιρετά και σίγουρα δεν μας αφήνει την καλύτερη γεύση, καθώς οι τελευταίες μέρες του και ιδιαίτερα το τελευταίο Σαββατοκύριακο είχαν μεγάλη ένταση. Η δύσκολη όψη Άρη-Κρόνου μας έκανε να ανταλλάξουμε λόγια βαριά και ασήκωτα και λίγο έλειψε να πιαστούμε μαλλί με μαλλί….’Ερχεται όμως, ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού, ο Ιούνιος, που σίγουρα θα δώσει το κάτι τις παραπάνω σε όλους τους τομείς. Τον Ιούνιο η Αφροδίτη αφήνει τον Κριό και περνά στο ζώδιο του Ταύρου δίνοντας απλόχερα την γλύκα της, ενώ ο πολεμοχαρής Άρης μπαίνει στο καταπληκτικότερο ζώδιο του ζωδιακού, τον Καρκίνο (παρορμητικός και ευαισθητούλης ο καρκίνος), όπου από 05/06 και μετά θα φέρει μαζί του το τρένο των εξελίξεων, διότι πολύ έχει καθυστερήσει το πράγμα. Τα ζώδια που θα βρίσκονται στο επίκεντρο αυτόν τον μήνα και όχι μόνο, καθώς ο Άρης θα παραμείνει στον Καρκίνο έως 20/07, δεν είναι άλλα από το γνωστό κουαρτέτο Κριοί-Ζυγοί-Καρκίνοι-Αιγόκεροι.. Ξέρω, ξέρω συνηθισμένοι είμαστε άλλωστε.. Ταχείες εξελίξεις μας περιμένουν αγαπητοί μου, αλλά και πολλές εντάσεις και διαφοροποιήσεις ..ειδικά οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο ?. Όμως ας τα δούμε αναλυτικότερα..

 

 

ΚΡΙΟΣ ♈️

Κριαράκια μου, ο Μάιος φεύγει και μαζί του σας αποχαιρετά και η Αφροδίτη. Ελάτε τώρα, μην γκρινιάζετε, τέσσερις μήνες βρισκόταν κοντά σας και σας προσέφερε όλα της τα καλούδια.. ότι «φάγατε φάγατε» αγαπητοί, υπάρχει ουρά που περιμένει.. Ο Ιούνης ξεπροβάλλει και μαζί του, το επικοινωνιακό σας ταλέντο, γιατί όπως και να το κάνουμε πιο επικοινωνιακοί και διπλωμάτες από εσάς δεν υπάρχουν. Με Ήλιο και Ερμή στους Διδύμους όλο τον μήνα, ξεδιπλώνετε πολύ άνετα το ταλέντο σας στην επικοινωνία και στρέφετε τα βλέμματα πάνω σας. Επαφές, συζητήσεις, και διαπραγματεύσεις στο κόκκινο, ενώ δεν θα λείψουν και τα ταξιδάκια. Μέχρι εδώ καλά, σωστά; Έλα μου όμως που δεν είναι έτσι ακριβώς.. Ο Άρης-κυβερνήτης σας, περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και θα παραμείνει για αρκετό χρονικό διάστημα (έως 20/07), γεγονός που θα σας φέρει μεγάλη αναστάτωση στον χώρο του σπιτιού ή της οικογένειας. Είτε θα θελήσετε να αλλάξετε σπίτι (γιατί το βαρεθήκατε βρε αδερφέ, άνθρωποι είμαστε) είτε θα διαμορφώσετε κάποιο χώρο του σπιτιού είτε μπορεί να αλλάξετε δουλειά και να πρέπει να μετακομίσετε. Ίσως ακόμη και ένα ακίνητο να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Ειδάλλως θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια και τους δικούς σας ανθρώπους θα σας απασχολήσουν αρκετά. Όλα αυτά βέβαια δεν θα γίνουν με τον πλέον ήρεμο τρόπο, θα υπάρξουν πολλές εντάσεις και μεγάλη συναισθηματική φόρτιση. Όσον αφορά τα ερωτικά σας.. περιμένετε την αλλαγή με σταυρωμένα χέρια, όπως η κυβέρνηση την ανάπτυξη.. Αλήθεια πιστεύετε ότι τα πράγματα αλλάζουν από μόνα τους; Και αν ναι, πείτε μου σας παρακαλώ το μυστικό, γιατί το ψάχνω χρόνια. Τέλος, λεφτά μπαίνουν αλλά λεφτά δεν μένουν Κριάρια μου…Τι θα γίνει… Θα μαζευτείτε επιτέλους; Για να συντομεύετε, για να συντομευετεεε…

 

 

ΤΑΥΡΟΣ ♉️

Επ!! Τι σας έχω!! Ταύροι μου, ετοιμαστείτε για τον πιο ερωτικό μήνα! Ότι σας στέρησε ο Μάϊος, θα σας το δώσει διπλό ο Ιούνιος. Θα πάρουν φωτιά τα σεντόνια σας λέω!! Η Αφροδίτη εγκατέλειψε επιτέλους τους Κριούς και έρχεται όλο χάρη να σας καλύψει με το πέπλο του έρωτα (νουβέλα, όχι αστεία). Νέες γνωριμίες, νέοι έρωτες, φλερτ και πάθος είναι τα χαρακτηριστικά του μήνα. Ο Ιούνιος προβλέπεται ο πιο καυτός μήνας του καλοκαιριού για τα προσωπικά σας με την λίμπιντο λίγο πάνω από τα σύννεφα. Ο μήνας αυτός βοηθάει πολύ το κομμάτι των σχέσεων και των συνεργασιών και ο Άρης στον Καρκίνο σας κλείνει το μάτι. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας, θα θελήσετε να κάνετε τα μποτέ σας, μια κούρα ομορφιάς και γενικότερα να ανανεωθείτε και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Α και που είστε..ετοιμάστε και τις βαλίτσες σας, ταξιδάκια αναψυχής με θέα το Αιγαίο και το mojito ανά χείρας θα είναι ότι πρέπει αυτόν τον μήνα.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊️

Ταλαιπωρημένοι είστε και με το δίκιο σας να παραπονιέστε. Ειδικά οι γεννημένοι 3-5/06 περάσατε πολύ δύσκολα και δυστυχώς το σκηνικό δεν διαφοροποιείται ιδιαίτερα για αυτόν τον μήνα. Το μόνο που έχω να σας πω είναι Υ-Π-Ο-Μ-Ο-Ν-Η και ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός. Οι υπόλοιποι Δίδυμοι τώρα, θα αρχίσετε σιγά σιγά να παίρνετε ανάσα και από 05/06 και μετά θα νιώσετε λιγάκι πιο ανακουφισμένοι, αλλά σε καμία περίπτωση δε θα τρέχετε ανέμελοι στα λιβάδια, διότι τα βάσανα και οι καημοί καλά κρατούν. Απλά θα κοπάσει για λίγο η καταιγίδα. Ο Ιούνιος είναι ένας καλός μήνας για να βελτιώσετε την υγεία σας και κυρίως τον ψυχικό σας κόσμο. Και βρε σεις Διδυμάκια, μη με βρίσετε, αλλά ούτε και στα ερωτικά πάνε καλά τα πράγματα… Πω πω ψυχοπλακωθήκαμε με την πάρτη σας, αμάν δηλαδή!!

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋️

Έφτασεεε, έφτασεεε.. του ρου ρου του ρου του του ρου.. Ε ναιιιιι Καρκίνοι μου, σηκωθείτε από καρέκλες και ντιβάνια.. ήγγικεν επιτέλους η ώρα!! Τα άστρα μίλησαν και τα λεγόμενα τους μόνο να χαμογελάμε μας επιτρέπουν. Γιατί Καρκίνοι μου, πονεμένοι είμαστε και τα πάνδεινα έχουμε περάσει τα τελευταία χρόνια, αλλά έφτασε επιτέλους ο καιρός της δικαίωσης, της δικαίωσης βεβαίως βεβαίως. Αρχικά οι πιο ευνοημένοι αυτού του μήνα είναι οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, ειδικά οι γεννημένοι κοντά στις 24/06 όπου πραγματοποιείται μια εξαιρετική νέα σελήνη. Βέβαια όσο προχωρούν τα γενέθλια μας θα επωφελούνται και τα υπόλοιπα δεκαήμερα. Νέες συνεργασίες, προτάσεις για δουλειά ή ακόμα και την εκκίνηση μιας δικής μας επιχείρησης υπόσχεται ο Ιούνιος. Και σταματημό δεν έχω.. νέες γνωριμίες, έρωτες, φλερτ και προοπτικές σταθερότητας σε ερωτικό επίπεδο. Χαμούλης σας λέω! Και πως να μην γίνεται χαμούλης, εφόσον ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιο μας..και θα παραμείνει έως 20/07. Αναλαμβάνουμε δράση, σχίζουμε τους αιθέρες, απαιτούμε αλλαγές εδώ και τώρα! Γινόμαστε πιο απρόβλεπτοι και πιο παρορμητικοί από ποτέ, όμως να προσέξουμε και λιγάκι, ναι; Διότι φωτιά ο Άρης και καίει αλλά.. μην καούμε κι εμείς μαζί. Προσοχή έως 21/06 με εντάσεις και μικρό καβγαδάκια, Άρης είναι αυτός, και από 21/06 και έπειτα ανοίγεται ένα τελείως διαφορετικό κεφάλαιο στη ζωή μας το οποίο θα παίρνει σάρκα και οστά καθημερινά, έως αρχές του 2018, όπου θα υλοποιηθεί πλήρως. Φίλοι είναι κοντά μας και μας στηρίζουν τούτο το μήνα, και πως να μην είναι άλλωστε.. είμαστε αξιολάτρευτοι αφού!

 

 

ΛΕΩΝ ♌️

Λιοντάρια πολύ παρασκήνιο επικρατεί. Μυστικά σουξου μουξου εσείς; Μυστικά σουξου μουξου οι άλλοι για εσάς; Πάντως πολλές οι συζητήσεις και τα μυστικά κυρίως σε επίπεδο επαγγελματικό, αλλά και στα ερωτικά πολλές υπόγειες κινήσεις παίζουν.. Όλο τον μήνα Ιούνιο η καριέρα και τα επαγγελματικά σας απασχολούν και απορροφούν μεγάλο μέρος της ενέργειας σας. Και αν τα μυστικά παίρνουν και δίνουν… πως να μην είστε κουρασμένοι. Ερωτικά τώρα, δεν αλλάζει κάτι. Ότι υπήρχε εξακολουθεί να υπάρχει και αυτόν τον μήνα, με τους ίδιους ανθρώπους και τις ίδιες συνθήκες..που όλοι ξέρουμε πολύ καλά πως εσείς οι ίδιοι δημιουργήσατε και πως δεν θα τις εγκαταλείψετε έτσι απλά. Πως να γίνει αυτό άλλωστε, όταν είστε κυρίαρχοι της χειραγώγησης..

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍️

Παρθένοι μου, ναι έχετε δίκιο ταλαιπωρηθήκατε αρκετά τον Μάιο σε θέματα δουλειάς και κουραστήκατε και εκνευριστήκατε και πήρατε την χλωρίνη και καθαρίσατε μέχρι και το σπιτάκι του σκύλου του γείτονα, αλλά ευτυχώς έρχεται ο Ιούνιος που όπως και να το κάνουμε μια δόση ηρεμίας θα την προσφέρει. Από 05/06 και μετά η Αφροδίτη στον Ταύρο θα σας χαρίσει μεγάλη εύνοια στα συναισθηματικά και στις σχέσεις σας. Θα πετάξετε τα ξεσκονόπανα και θα αφεθείτε σε νέους έρωτες που έρχονται για να μείνουν! Τώρα, μη μου παίρνετε πολύ αέρα (και πως να ξεκολλήσετε  από το έδαφος εδώ που τα λέμε) διότι στις 09/06 έχουμε και μια πανσέληνο. Εκεί γύρω χρειάζεται να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα όσον αφορά θέματα σπιτιού και οικογένειας, και αν προκύψει κάποιο προβληματάκι να είστε έτοιμοι να ανταποκριθείτε εγκαίρως. Και ενώ τα ερωτικά αρχίζουν να δημιουργούν όμορφα σκηνικά, με τα επαγγελματικά κάτι σας προβληματίζει και σας τρώει.. Όλα αγαπητοί μου θα στρώσουν από Ιούλιο και θα σας δοθούν οι λύσεις που περιμένατε. Αλλά τον Ιούνιο μην κάθεστε με σταυρωμένα χέρια..κουνηθείτε..κινήστε τα νήματα, μην περιμένετε να πέσει το μάννα.

 

 

ΖΥΓΟΣ ♎️

Ζυγοί μου, ξέρω, σας καταλαβαίνω και σας συμμερίζομαι, περνάτε δύσκολα τους τελευταίους μήνες, όμως ήδη από τον προηγούμενο μήνα σα να φωτίζει κάτι στην άκρη του τούνελ. Σωστά βλέπετε αγαπητοί μου Ζυγοί, διότι ξεκινά μια νέα περίοδος για εσάς με πολλές και σημαντικές αλλαγές. Αλλαγές κυρίως σε ότι έχει να κάνει με θέματα καριέρας. Τους τελευταίους μήνες ήταν σα να παίζατε ως κομπάρσοι στο έργο της δικής σας ζωής, όμως τον Ιούνιο και Ιούλιο όλα αλλάζουν. Φοράτε τον μπορντοροδοκόκκινο μανδύα της αυτοπεποίθησης και απαιτείτε τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Και οι αλλαγές γίνονται εδώ και τώρα. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο δέχεστε την μεγαλύτερη εύνοια των πλανητών και μάλιστα εκεί γύρω στη νέα σελήνη, στις 24/06, φορέστε τα καλά σας και τρέξτε σε συνεντεύξεις και events γιατί οι προτάσεις για δουλειά θα πέφτουν βροχή. Πολλές οι προτάσεις και πολλές οι αποφάσεις σας τον μήνα Ιούνιο και ίσως κάποιες αλλαγές στον χώρο του σπιτιού. Δεν αποκλείεται να σας γίνει πρόταση για δουλειά και να πρέπει να μετακομίσετε. Έξοδα αρκετά αυτόν τον μήνα, αλλά λογικό… μια μετακόμιση πάντα έχει τα έξοδα της?. Τώρα ερωτικά δε σας θέλει τούτος ο μήνας.. Αφήστε τον μωρέ ..ο Ιούλιος θα τα φτιάξει όλα!

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏️

Βρε Σκορπιοί μου, τι άγχος είναι αυτό; Η λέξη ΜΕΛΛΟΝ είναι αυτή που προκαλεί ταχυκαρδίες τον μήνα Ιούνιο και δεν ξέρω εάν έχουμε έτοιμο τον απινιδωτή. Τώρα εδώ που τα λέμε έχετε και ένα δίκιο, με τον Άρη στον καρκίνο να αναμοχλεύει τις βαθύτερες επιθυμίες σας για το μέλλον, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Θέλετε να χτίσετε τις βάσεις σας και θέλετε να ξέρετε τα πάντα από τώρα, ώστε να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων. Αλλά ηρεμήστε λιγάκι, παραλογίζεστε..είναι δυνατόν να γνωρίζουμε τα πάντα για το μέλλον; Και αφήστε αυτό το υφάκι Underwood, σας πάει δε λέω, αλλά η επιδίωξη κάθε μελλοντικού στόχου με κάθε τρόπο, ίσως να είναι καλύτερα να γίνει από Ιούλιο. Πολλές οι αγωνίες σας και πολλά τα άγχη, γι ‘αυτό το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι ένα ωραιότατο ταξιδάκι, να ανανεωθείτε, γιατί κάνετε σαν ντίβες όταν «πεινάτε» Σκορπιοί..

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐️

Τοξοτάκια, ο Μάιος πέρασε και σίγουρα σας άφησε με μια ωραία γλυκιά αίσθηση και πολύ πιθανό με έναν σύντροφο στο πλευρό σας..αν όχι, τι να σας πω..κάτι δεν κάνατε σωστά..τι να κάνουν και τα άστρα από μόνα τους άμα εσείς δεν.. Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας πιο ήρεμος στο κομμάτι των ερωτικών, μπορείτε να χαλαρώσετε δίπλα στην πισίνα με ένα κοκτέιλ ανά χείρας και να απολαύσετε τον λαμπερό ήλιο. Η προσοχή σας αυτόν τον μήνα στρέφεται κυρίως σε θέματα οικονομικά. Θέλετε να σιγουρέψετε το εισόδημα σας, να βρείτε νέους τρόπους αύξησης των εισοδημάτων σας και ο Ιούνιος είναι ο ιδανικός μήνας για να το πετύχετε. Παραγωγικός μήνας λοιπόν, με έντονη την δημιουργικότητα σας. Η πανσέληνος στις 09/06 θέλει προσοχή σε εντάσεις και καβγαδάκια, αφήστε τις τρέσες στα μαλλιά ήσυχες ,και προσπαθήστε να κάνετε διαλογισμό και γιόγκα, καθότι είστε πολύ εναλλακτικά τυπάκια..

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑️

Αιγόκεροι μου επιτέλους καλοκαιράκι! Καλοκαιράκι και έρωτες καλέ! Νέες γνωριμίες, νέοι έρωτες και φωτιά στις νύχτες βάζετε Αιγοκεράκια, με τον Ιούνιο να προβλέπεται ο πιο ερωτικός μήνας του καλοκαιριού. Νιώθετε ασυγκράτητοι, εκπέμπετε ερωτισμό προς όλες τις συχνότητες και παγιδεύετε τα θύματα σας. Τα πρέπει και οι αυστηρότητες πάνε περίπατο και εσείς μπαίνετε σε τροχιά μετεωρίτη, έτοιμοι να συγκρουστείτε μόνο για το πάθος. Και δεν σας το’ χα, βρε!  Από 06/06 και μετά κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σας αντισταθεί και αν τολμήσει να το κάνει.. θα βγουν τα μαστίγια και… ξέρουμε ποιος θα είναι στον ρόλο των Dom/sub ! Επίσης αναμοχλεύετε κάτι από το παρελθόν, ένα πρόσωπο, μια σχέση, που ίσως να μην έχετε ξεπεράσει απόλυτα και καίγεστε να μάθετε τι και πώς… Ε τσιγκλήστε τον λιγάκι. Τρώγεστε που τρώγεστε… Τουλάχιστον να τρώγεστε μαζί..

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒️

Υδροχόοι μου, τι να πω για εσάς πΧια! Όλοι οι πλανήτες χορεύουν στον δικό σας ρυθμό, ενώ η εύνοια σε όλους τους τομείς ανεξαιρέτως, σταματημό δεν έχει, και εσείς έχετε το πόδι στο γκάζι έτοιμοι για απογείωση. Τα επαγγελματικά σας απασχολούν και οι εξελίξεις τρέχουν, όμως τι να φτουρήσουν όλα αυτά μπροστά σε αυτό το μυαλό, που δουλεύει και τρέχει με 200 ακόμα και στον ύπνο σας! Πολλές οι συζητήσεις στο επαγγελματικό κομμάτι και εσείς έχετε τον ρόλο του μαέστρου στην ορχήστρα των εξελίξεων. Οι υπόλοιποι απλά ακολουθούν. Τα οικονομικά βελτιώνονται αισθητά, το χρήμα ρέει αλλά με εσάς ως διαχειριστές δεν ρέει για πολύ. Έχετε την τάση για γενικότερες σπατάλες, όμως αυτή τη φορά θα θελήσετε να ανανεωθείτε ψυχικά και πνευματικά. Οπότε βίρα τις άγκυρες Υδροχόοι και ξεχυθείτε στα νησιά του Αιγαίου. Βέβαια και μια ανανέωση στον χώρο του σπιτιού ή τον χώρο της δουλειάς δεν λείπει. Έχετε όρεξη να ξοδέψετε αρκετά, και γιατί όχι, αφού το αξίζετε. Τα ερωτικά και οι σχέσεις βρίσκονται στο κόκκινο και έτσι φλογεροί που είστε καίτε καρδιές και σεντόνια! Πεεεροχος μήνας ο Ιούνιος λοιπόν, και όπως θα έλεγε ένας φίλος μου Υδροχόος…«Ζωάρα».

 

 

ΙΧΘΕΙΣ ♓️

Ψαράκια, επιτέλους καλά νέα και για εσάς τα δύστυχα. Από 04/06 οι εντάσεις καταλαγιάζουν και θα νιώθετε πιο ήρεμοι όλο τον μήνα. Ότι σας πίεζε τον προηγούμενο μήνα τώρα φαίνεται να σταματά, ενώ τα καλύτερα και καλυτερότερα έρχονται από το φθινόπωρο και έπειτα. Ελάτε μην κατσουφιάζετέ 4-5 μήνες μείνανε…υπομονή. Θέματα σπιτιού και οικογένειας φαίνεται να σας απασχολούν τον Ιούνιο όμως θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα από 20/07 και μετά καθώς θα δεχτείτε βοήθεια από το περιβάλλον και τους οικείους σας. Καλύτερες προοπτικές στα οικονομικά δίνει ο Ιούνιος. Φουσκώνει το πορτοφολάκι σας.. Πορτοφολάκι ε, το τονίζω…

 

 

Κλείνω με την τελευταία μουσική αδυναμία μου Bedouin-Lute ?

Καλή Εβδομάδα και Καλό Μήνα σε όλους !!!

 

Vaso Alivanoglou

Προβολές: 504

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *