Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί

Με αφορμή τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσουμε πέντε πράγματα για να μπορέσουμε να βοηθηθούμε μεταξύ μας! Πιστεύω πως αφορά πολλούς συμπολίτες που έχουν πρόβλημα είτε με τράπεζα, είτε με ασφαλιστικό ταμείο είτε με εφορία είτε με την ΔΕΗ ή με οποιαδήποτε άλλη ξένη εταιρία γιατί πλέον όλα τα έχουν ξεπουλήσει και δεν ανήκει τίποτα στο Ελληνικό κράτος στο οποίο ζούμε.
Τα τελευταία χρόνια λοιπόν.. μια μερίδα πολιτών χρεώνεται σε όλα τα παραπάνω με φόρους, πρόστιμα, προσαυξήσεις και ενώ κάνει ρυθμίσεις και αποδέχεται το παράνομο χρέος δεν μπορεί να το αποπληρώσει με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του, το χωράφι του, το εξοχικό του ή οποιοδήποτε άλλη ακίνητη περιουσία διαθέτει. Ο νόμος Κατσέλη που πολλοί θέλησαν να ενταχθούν αφήνει το περιθώριο να κρατήσει ο οφειλέτης ένα ακίνητο και να αποποιηθεί όλα τα άλλα περιουσιακά στοιχεία που διαθέτει για ένα χρέος που κατά βάση είναι από οικονομολόγους σχεδιασμένο ώστε κανείς να μην μπορέσει να αποπληρώσει στο τέλος την οφειλή του. Είναι το ίδιο σχέδιο με τον φόρο κληρονομιάς που τα τελευταία χρόνια πολλοί άνθρωποι έχουν αποποιηθεί κάποιο ακίνητο που κληρονόμησαν λόγω του υπέρογκου φόρου που βγαίνει από την ανεβασμένη επί σκοπού αντικειμενική αξία των ακινήτων στην Ελλάδα. Το ίδιο παράδειγμα επίσης με χρέη πολιτών στην εφορία και στο ασφαλιστικό ταμείο που λόγω οφειλής ΔΕΝ μπορούν να πάρουν ασφαλιστική ή φορολογική ενημερότητα ώστε ένας γονιός να γράψει στο παιδί του ή να μοιράσει την περιουσία και έτσι να περάσει στα χέρια της επόμενης γενιάς με αποτέλεσμα πολλά ακίνητα να μείνουν άγραφα ώστε να περάσουν κι αυτά στα χέρια του δημοσίου.. Έχουμε να κάνουμε με ένα μελετημένο και οργανωμένο σχέδιο ετών.
Παρατηρώ σε πολλά σαιτς την αντίδραση του κόσμου σε κάποιο άρθρο που αναφέρει για τα κόκκινα δάνεια και τους πλειστηριασμούς και την εκκαθάριση που θα γίνει το επόμενο χρονικό διάστημα. Ξένα funds έχουν αγοράσει το δάνειο του πολίτη και έχουν σκοπό να το βγάλουν σε πλειστηριασμό σε μικρή αξία. Το ίδιο και τα ασφαλιστικά ταμεία και η εφορία. Πολλοί άνθρωποι λοιπόν γράφουν οτι νιώθουν θιγμένοι και αδικημένοι επειδή καλύπτουν τις υποχρεώσεις τους τα τελευταία χρόνια σε αντίθεση με τους¨ στρατηγικούς κακοπληρωτές¨ που δεν πληρώνουν και κρατάν τα χρήματα (ποιά χρήματα; με τις κατασχέσεις των λογαριασμών και το ακατάσχετο κανείς δεν εχει χρήματα.. του τα έχουν πάρει). Πολλά από αυτά τα προφίλ στα σχόλια σελίδων είναι ψεύτικα (με ψεύτικες φωτογραφίες και 35 φίλους ή ακόλουθους) και όποιος πάει να αντιδράσει του επιτίθενται για να μην ακουστεί η σωστή άποψη! Πληρωμένοι άνθρωποι που εξυπηρετούν σκοπούς κάνουν αυτή τη δουλεία φτιάχνοντας ψεύτικα προφίλ. Τα ΜΜΕ (μέσα μαζικής ενημέρωσης) επίσης καλλιεργούν στην συνείδηση του κόσμου ότι θα βγουν σε πλειστηριασμό ακίνητα στρατηγικών κακοπληρωτών και ΟΧΙ αδύναμου κοσμάκη που έχει χάσει την δουλειά του ή πολίτη που είδε την σύνταξη του να μειώνεται ή εργαζόμενου που μειώθηκε ο μισθός του είτε ανήκει στον ιδιωτικό τομέα είτε στο δημόσιο, αλλά και ενός μικρομεσαίου επαγγελματία που έχει μειωθεί λόγο κρίσης η δουλειά του και το κέρδος του και έχει καταχρεωθεί παντού, είτε αγρότη που λόγω των καταστάσεων δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. Έτσι περνάνε τα μηνύματα που θέλουν στον λαό για να μην ξεσηκωθεί. Θέλουν να μας εξοντώσουν και να πάρουν τις περιουσίες των Ελλήνων βάση σχεδίου.
Δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, τραπεζικοί υπάλληλοι, υπάλληλοι του δημοσίου, δικαστικοί επιμελητές έχουν ταχθεί υπέρ του συστήματος και κυνηγάνε αθώους πολίτες και όποιος πάει να αντιδράσει επεμβαίνει η αστυνομία . Άνθρωποι βλέπουν την περιουσία τους να κατάσχεται καθημερινά και από τον φόβο του στιγματισμού δεν μιλάνε. Το σχέδιο είναι οργανωμένο με αργό και βασανιστικό τρόπο.
Τα σπίτια των Ελλήνων δεν είναι όπως της Αμερικής (ξύλινα), ο κόσμος έχει πληρώσει υλικά για να τα φτιάξει, έχει πληρώσει άδειες, έχει πληρώσει συμβολαιογράφους, φόρους αγοράς και μεταβίβασης. Δούλεψε μια ολόκληρη ζωή για να τα αποκτήσει ή η οικογένεια του τα έφτιαξε με κόπο σε μια Ελλάδα που έχει περάσει πολέμους, μεταπολιτεύσεις, διάφορα δεινά και στερήσεις.. για να τα προσφέρει τώρα απλόχερα στους ξένους. Ξεκάθαρα πάει να γίνει υφαρπαγή περιουσιών Ελλήνων πολιτών! Αυτός που έφτιαξε καταλαβαίνει απόλυτα τι θέλω να πω.
Όσο για τα δάνεια που μας πούλησαν σε εποχές που η οικονομία της Ελλάδας ήταν διαφορετική φτιάχνοντας ένα νόμισμα που το ονόμασαν ευρώ και το μοίρασαν σαν χαρτοπετσέτες και έπειτα το μάζεψαν και στέγνωσαν την αγορά ανακεφαλαιώνοντας τις τράπεζές μειώνοντας μισθούς και συντάξεις και βάζοντας μέτρα στον Ελληνικό λαό υπογράφοντας μνημόνια λιτότητας.. έχουμε καταλάβει πλέον όλοι ότι όλα λειτούργησαν βάση σχεδίου.
Τα επόμενα 100 χρόνια από τα μνημόνια λιτότητας που έχουν υπογράψει ο Ελληνικός λαός θα πεινάει και θα βλέπει την περιουσία του να χάνεται και παράλληλα ξένες εταιρίες θα θησαυρίζουν βγάζοντας πετρέλαιο κάτω από την Κρήτη και στο Ιόνιο έχοντας τον κόσμο υπό τον φόβο του πολέμου.
Δεν πρέπει να αφήσουμε να γίνει καμία υφαρπαγή περιουσίας. Ο κόσμος ξύπνησε! (fairylady)

Προβολές: 270

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *